Blandet måned og HELLO VINTAGE

Så blev det tid til endnu en omgang ART DUMP! yay! Oktober har været en lidt blandet måned, på godt og ondt.
Noget godt er at jeg er blevet ambassadør for Hello Vintage hvilke er pretty freaking cool!
1. jeg får lov til at vælge et par stykker tøj til deres kilo marked, for free??
2. det er generelt bare et mega fedt koncept!
Jeg har lidt af et shoppe gen…. men jeg er også blevet mere og mere opmærksom på hvor alt det billige tøj kommer fra( hint tag et kig på netflix dokumentaret the true cost )
Jeg står altid med en lidt dårlig smag i munden efter at ha shoppet løs i en af de store billige tøjgiganter… Den følelse slipper jeg for, når jeg køber vintage! Det er nemlig både humant, bæredygtigt og meget mere unikt end det man finder i de normale butikker.
Så jeg er både beæret og skide glad for at få lov til at arbejde sammen med de søde damer fra hello vintage, også selvom jeg ikke er modeblogger eller har 10.000følgere :D yay!

Nå men det var jo som sagt lidt af en blandet måned, det mest nederen denne måned har været hele vores bolig situation. Vi skal være ude af vores nuværende lejlighed midt december, gerne lidt før…
Jeg er ved at brække mig over bolig markedet i københavn, alt er så afsindigt dyrt, og der er så mange om pladserne.
Det føles nogle gange som et uopnåeligt bedrift at få en lejlighed her i byen… men ja jeg tjekker boligportalen, dba, lejebolig,boligsurf og mange mange flere hver dag, så må der vel komme noget på et tidspunkt… det måtte bare gerne komme snart, så vi ikke er nødsaget til at flytte tilbage til Næstved….

META OG LEA

Så er der mine to pige, Meta og Lea! Jeg er meget i tvivl om hvilken stil jeg gerne vil køre serien i, for man kan ikke rigtig skifte midvejs bare fordi man er lidt træt af et bestemt look… Jeg har gået og overvejet det i et par uger, og er stadig ikke kommet til nogle konkret beslutning. Nu tænker jeg at jeg måske bare skulle lave et par “prøve” sider, og se hvad der føles mest naturligt :)


Der har ikke været så mange OOTD tegninger denne måned, men det er nok fordi jeg prøver at diversificere min stil lidt, jeg prøver en masse forskellige ting af for tiden, for at prøve at bygge en lidt stærkere portfolio op :) så jeg kan begynde at sende portfolio’er ud til diverse forlag og magasiner D: scary! 
Det tror jeg var det for denne gangs ART DUMP i kan finde mine andre ARTDUMP indlæg Her : #1 #2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *