Så blev det tid til endnu en omgang Art Dump

Det sidste stykke tid har jeg fokuseret en masse på den tegneserie, jeg har tænkt mig at lave. Jeg er begyndt at outline plottet til historien, og lave små baggrunds historier til hver karakter. Så jeg kan lære dem lidt bedre at kende før jeg går i gang med egenligt at tegne siderne.
De to piger på den første illustration er Lea og Meta, de to hovedpersoner i historien, jeg glæder mig rigtig meget til at kunne dele mere om dem :)!

Natalia Casetlla Calvani

Jeg elsker at lave denne her slags meget grafiske portræt illustrationer, og da jeg faldt over Natalia på instagram var jeg solgt! Hun ligner jo en moderne Frida Kahlo! De stærke øjenbryn og det mørke hår, var bare oplagt til en illustration med en stærk silhuet. Også er hun også bare hjernedødt smuk, amen altså, i kan finde hendes instagram her.

Instagram goals

Instagram betyder utroligt meget for mig, og er en stor hjælp i min drøm om at leve som illustrator. Jeg bruger min instagram som en slags online portfolio, selvfølgelig har jeg min lille hjemmeside, men det er bare så nent og hurtigt at opdatere instagram. Plus jeg elsker at interagere med alle de søde, positive, folk på platformen. Denne måned kom jeg op på 300 følgere! (YAY), og jeg er så glad for hver og en der gider følge med i hvad det er jeg går og laver… :)


No Name in a red hoodie

Endnu en lille ven fra min tegneserie, hun har ikke noget navn endnu, men er en af Leas medarbejdere og venner.

BABE ALERT

Okay kan vi lige alle sammen gå ind på denne underskønne piges instagram! Bliv forundret over hvordan et menneske kan se så magisk ud?! Det er jo for overdrevent, jeg elsker det! Jeg har et kæmpestort weak spot for folk der er 100% gennemført og da jeg så hendes billede, var der ingen tvivl, det måtte jeg tegne! I kan finde hende her

Nu må jeg også se at blive færdig med denne omgang Art Dump, jeg skal nemlig ud til shootet af My Rainbow tees nye kollektion, og billeder til den kommende webshop, det bliver så nice! Ikke kun fordi Mathilde er mega cool og sød, så er fotografen Marie Fra Nemesis babe!  STYLE CRUSH!

xxx
Alice Jones F.

Ps. Har i set mit nye logo ? :) jeg er så tilfreds med det, har længe ville designe et nyt til foxyjones, og tror sku jeg har ramt plet ;)

GemGem

GemGem

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *