Mathilde bag Myrainbowfeeling

My rainbowtee er et ny opstartet firma, der ligger vægt på glæde, diversitet og de gode ting i livet. Kort sagt er det: “En T-shirt skabt for at få dig til at smile og minde dig om at gribe de små ting i hverdagen” 
Mærket er startet af Mathilde Pedersen, som også er hovedet bag bloggen myrainbowfeeling. Der i sin tid udgav et interview med mig. ( Kan læses her )

Mathilde er en farverig person, der bobler over med ideer og ambition, alt hvad hun får fingrene i, bliver mærket af hendes konfetti magi.

Vi begyndte vores samarbejde for et par måneder siden, hvor jeg lavede et nyt banner og lidt små illustration til hendes blog.
Hun havde i et stykke tid gået og grublet lidt over hvordan hun skulle fører denne konfetti magi ud i verden, så flere kunne få glæde af det.
Det var så her My Rainbowtee blev født, og jeg var så heldig at være en del af det hele.
Jeg laver nemlig Illustrationerne til hendes tees.

Mathilde er utrolig nem at arbejde sammen med, hun har mange ideer og giver massere input i design processen.
Der er en sjov symbiose imellem os når vi designer illustrationerne. Jeg har ofte lavet rettelserne hun tænker på, før hun overhoved får sendt dem afsted til mig.
I skal tage et kig på brandets instagram, hvor man også kan købe sin helt egen Rainbowtee! De er lavet lokalt og i top kvalitet.
Hvis man ikke er helt oppe på dutterne med at bruge instagram, så frygt ej, for en webshop er på vej!

En lille opdatering på mit andet projekt

Som i kan læse har der været tryk på, jeg har haft dejlig travlt for tiden.
Mit lille stjernetegns projekt er blevet sat lidt på standby, indtil for et par dage siden. Jeg har endeligt fået lavet alle stjernetegns illustrationerne færdige!

Jeg regner med at kunne lancere dem om en uges tid. ( Jeg venter på at få leveret nogle paprør de kan blive sendt i)
Jeg håber stadig folk er interesserede, for jeg har brugt lang tid på mit lille projekt, det ville gøre mig så glad hvis folk tog godt imod det.

Jeg glæder mig til den dag man kan spotte en lille Rainbowtee i det danske mode billede.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *