Art dump – Illustrationer

Jeg poster altid mine illustrationer på instagram, men det er jo ikke alle der bruger det.
Så jeg har tænkt mig at lave nogle små “art dumps” en gang i mellem her. Så kan i også få lov til at se mine illustrationer i fuldstørrelse.
Den første lille illustration er af min søde kæreste, han har haft lidt arbejde her i sommerferien, så har ikke været hjemme det meste af tiden. Jeg har savnet min bedste ven rigtig meget, og er bare super glad for at han er hjemme igen. Så vi kan tage på sommer eventyr!

Fries before guys

– Jeg lytter altid til podcasts når jeg sidder og tegner, fries before guys er virkelig sjov, underholende, men tager også fat i nogle vigtige emner. Hvis du ikke normalt lytter til podcasts kan jeg virkelig anbefalde det! Det er perfekt underholdning til når man rydder op, gør rent, eller går en tur :)

Pintrest Kærlighed

Jeg er begyndt at bruge Pintrest, og wow det er en kæmpe stor inspirations kilde! Både til mit personlige arbejde men helt klart også til de ting jeg laver til Myrainbow-tee!
Jeg har ikke den store erfaring med typografi, og det er jo noget vi bruger rigtig meget. Så det er rart at kunne kigge pintrest igennem og få lidt ideer til måder man kan skrive ting på, så det ser cool ud :)

Og et lille update på mine stjernetegns plakater, ( de er nærmest blevet lidt mytologiske nu haha, har arbejdet på dem i så lang tid, og skrevet en del om dem, men hvor er de? no one knows haha)
Jeg er lidt i en mellemfase i mit liv, hvor jeg er sygemeldt fra mit studie, og nu skal til at ændre den sygemelding til en overlov, så jeg kan begynde at arbejde.
Det er bare først i september at denne ændring sker, så teknisk set må jeg ikke arbejde lige pt. og har ikke lyst til at få ballade og skulle betale SU tilbage og sådan noget fis.
Såååå, plakaterne kommer, det lover jeg! De er alle sammen færdige og klar, nu er der bare lidt administrativt der skal  implementeres :) Nu lover jeg ikke at skrive mere om de plakater før de faktisk kan købes ;)

xx Foxyjones

GemGem

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *