Jeg har altid sys det var utroligt svært at starte sådan et indlæg på en blog, skal de være meget formelt? mega casual eller hvad? jeg ved det ikke rigtig, men jeg er ihvertfald af den mere casual type, når det kommer til den slags…

Jeg vil gerne dele nogle af mine planer og projekter løbende med jer, og et af de større projekter jeg er igang med pt. er mit Zodiac project.
Det går basically ud på at jeg har designet tolv forskellige plakater hvor hver plakat passer til et stjernetegn.
Lige pt er jeg igang med at rentegne de sidste plakater, er færdig med omkring 9 af dem.
Jeg har fundet det rigtig sjovt og udfordrende at lave en serie på den måde, især fordi det ikke er så tit at mine illustrationer har et bestemt formål, eller skal passe sammen i en større sammenhæng.
Ud over at jeg skal ha lavet de sidste par plakater færdig, skal jeg også ha fundet ud af det der med produktion og salg. Jeg er ret uvidende når det kommer til den slags, men jeg synes det er rigtig spændende, og lærer en masse af at lave det her projekt. Så selv hvis der ikke er andre end min mor der vil købe en plakat så har jeg i det mindste lært lidt af det.. hæ

Jeg starter ud med at lave en løs skitse, jeg bruger min ipad pro og apple pencil til at lave mine designs næsten fra start til slut.
Til hvert stjernetegn har jeg valgt et dyr skal skal repræsentere tegnet, nogle er ret oplagte som en stenbuk, til stenbukken ;) og andre har jeg brugt fantasien lidt fx. er Jomfruen repræsenteret af et dådyr. Hvert af stjernetegnene har også en bestemt blomst tilknyttet, som så også er en del af illustrationerne.

Når jeg er noglelunde tilfreds med min skitse går jeg videre med rentegningen, her under er der et eksempel på Jomfruen, det er også her jeg justere hvis billedet skal være lidt større eller minde, flytter lidt rundt på elementer af tegningen indtil jeg har et produkt der er klar til at blive farvelagt.

Så er vi snart klar til produktion, jeg slutter af med at farvelægge i et meget simpelt farveskema, og så er illustrationen faktisk ved at være færdig, der skal kun tilføjes et par små detaljer i photoshop. 

Skriv endelig en kommentar hvis i er intreserede i mit projekt og om det var noget i ville overveje at købe :)
Massere af positive vibes, over and out fra Alice x

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *