Stjernetegns Plakater
Så er de klar, og det er rigtigt denne gang!

Nu kan de købes, i kan hoppe over på webshoppen og tage et kig! senere vil man også kunne bestille med navn og fødselsdato på plakaten, så det bliver en perfekt gaveide.
Jeg har arbejdet på denne serie i så lang tid, at jeg er blevet lidt blind overfor dem.
Så da jeg skulle til at printe dem ud, tog jeg en hurtig beslutning og ændrede baggrunds farven til lyserød i stedet for den grå. Det gav dem lige et frist pust for mig, og jeg synes de er blevet så fine. Overvejer om de skal være tilgængelige både som lyserød og grå, hvis man ikke vil ha dem alt for pastel. ( Det er jo ikke alle der digger, milennial pink ligeså meget som mig… hæhæ)

Et ambitiøst projekt

Jeg håber i vil tage godt imod dem, det har været et lidt ambitiøst projekt at starte ud med ( 12 stjernetegns plakater … kunne godt lige ha startet med en lidt mere beskedent antal haha)
Der har da været perioder hvor jeg slet ikke kunne fordrage at kigge på dem, jeg synes de var grimme og kedelige, men nu hvor det er afsluttet, er jeg glad.
Glad og stolt, mit første rigtige projekt som selvstændig er klar til at blive taget imod af verden.

Hvert stjernetegn har sin egen blomt og sit eget dyr, nogle af dyrene har været oplagte, som fisken, den er en fisk… Hvor ved andre, har jeg prøvet at forstille mig, hvilke dyr der passede best ind i rollen. Fx. er Jomfruen et dådyr, da dådyr er forsigtige, elegante og smukke. Det tænker jeg er lige i jomfruens ånd.

Blomster

Da jeg begyndte arbejdet på denne serie, undersøgte jeg en masse ting omkring stjernetegn.
Jeg kiggede på hvordan de forskellige stjernetegn er blevet afbilledet igennem tiden, og hvilke personligheds træk der er associeret med dem.
Jeg faldt over stjernetegns blomsterne, hvert stjernetegn har nemlig en blomst der tilhøre tegnet, og det kunne jeg rigtig godt lide ideen om. Så i illustrationerne er der altid én blomst der er dominant på plakaten, og det er stjernetegnets specielle blomst.

Alle stjernetegns plakater kan købes på min shop, de koster 250kr pr stk. De er printet på noget rigtig lækkert papir, der har en lidt kanvas agtig overflade, og er i størrelsen A3.

Det tror jeg var det, så har jeg ikke så meget mere at sige, ha en dejlig dag!
xx
Alice Jones F.

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *