Jeg kunne rigtig godt tænke at implementere lidt videoer her på siden. De skulle være med min process når jeg laver en illustration, lidt om andre kunstnere og måske et par andre emner jeg finder interessant.

Så jeg har startet ud med at lave en lille video om mine ynglings tegneserier. Det er min lille ting, jeg samler på tegneserier, og elsker det. Jeg har en drøm om at udgive en tegneserie på et tidspunkt. Jeg synes virkelig at flere skulle læse lidt tegneserier, for der er virkelig nogle cool, smukke og seje der ude at finde. Min lokale tegneserie pusher er faraoscigarer  som bestemt er værd et smut forbi, selv hvis man ikke er specielt interesseret i tegneserier.

Desuden så synes jeg det er SÅ svært at finde ud af om ting skal være på Dansk eller Engelsk.  Videoen ligger jo på youtube, hvor størstedelen af videoerne på platformen er engelske… Men jeg skriver jo det her på Dansk… hummm jeg ved det sku ikke, synes i at hvis jeg laver et par videoer,at de så skal være på engelsk eller dansk ?

– Tegneserier jeg taler om i videoen

This one summer by Jillian Tamaki and Mariko Tamaki
Paris by Maarten Vande Wiele
Baby’s in black by Arne Bellstorf
Funny misshapen body by Jeffery Brown
Apocalyptic Girl by Andrew macLean
Through the wood by Emily Carroll
Koke be good by Jen Wang
The sky doll series by Barbucci and Canepa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *