Spændende ting og hemmeligheder

Der sker så mange spændende ting lige nu, mit samarbejde med Mathilde fra MyRainbowFeeling forstætter og udvikler sig hele tiden. Det er fantastisk at arbejde med en person der gerne vil lige så meget som en selv, og har nogle af de samme tanker og ideer men selv har! Ud over alt det vi laver omkring rainbow feeling har vi også gang i en del hemmelige projekter, jeg glæder mig så meget til at jeg kan dele alt med jer!


Så er der webshop baby!

På søndag launcher vi webshoppen ! det er så spændende, vi har brugt de sidste måneder på at gøre det hele klar, tage billeder af alle produkterne, og generelt bare arbejdet på højtryk for at få det hele til at være mega nice :D jeg håber vi vil give webshoppen en lille kig når den er åbnet, for det er virkelig noget vi har brugt lang tid på og noget jeg faktisk er ret stolt af hihi.
Den vil kunne findes på myrainbowfeeling fra d. 01/10 :D

Person der ligger ting ud på nettet

Jeg synes virkelig at det er svært at finde ud af hele det her med at være selvstændig, iværksætter, og generelt bare en person der ligger ting ud på internettet. Der er så mange grænser der skal overvindes, jeg prøver hårdt på ikke kun at poste ting online, men poste ting online af kvalitet, som jeg kan være stolt af.
Apropros det at ligge ting ud på nettet, så har jeg i mange år lavet nogle små youtube videoer, altid med flere måneder imellem dem, og måske ikke altid det bedste indhold haha…
Den nyeste video jeg har lavet, handler lidt om hvordan jeg begyndte at tage mig selv seriøst som kunstner.

Hvis det ikke var nok akavet Alice for dig, så har jeg samlet lidt af de videoer jeg har lavet igennem tidens løb.
Nogle af dem er tegnevideoer og andre er sjove “kunstneriske” ting og sager …
Håber i har en dejlig dag, nu må jeg hellere tage mig sammen og gøre mig klar, jeg har nemlig en date i aften, ikke kun med den krølhårede dreng, men også med min søde veninde Linnea.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *